Következő esemény:
Barum Rallye Zlín
 
 • Érdi
 • Érdi
 • Érdi
 • Érdi
 • Érdi
 • Érdi
 
 
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Látogatóink örömére honlapunk megújult, de a galéria és a videótár jelenleg még feltöltés alatt áll

 

Soron következő eseményeink:

-

 

Scorpion games

Pályafutás

1999-2000LADA 1500 cm3Széria egyben az

Médiamegjelenések

Csapatunk elismertségét jelzi, hogy évről évre megjelennek cikkek és leírások rólunk. Az alábbiakban évekre bontva megtekintheti a kivágott és digitalizált cikkeket.

http://www.erdirallye.hu/portal/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/42730601_bemut.jpg http://www.erdirallye.hu/portal/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/95716802_palya.jpg http://www.erdirallye.hu/portal/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/74961103_tamogat.jpg http://www.erdirallye.hu/portal/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/72592004_media.jpg
/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=13&Itemid=137 /portal/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=137 /portal/index.php?option=com_content&view=article&id=14&Itemid=137 /portal/index.php?option=com_content&view=article&id=15&Itemid=137
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
Bemutatkozás

 

 

A vállalkozások egyre erősödő versenyében csapatunk, a Junior Érdi Rallye Team igyekszik segítséget nyújtani, hiszen fő célunk, hogy minél szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki autó és ember között. Támogatóink számára az a legfontosabb, hogy sikereinkkel együtt cégük arculata is továbberősödjön. Potenciális partnereink nem hagyhatják figyelmen kívül média-megjelenéseinket a magyar piacon és az ezzel elérhető sportos, fiatalos megjelenést sem. Remélem, hogy ezen rövid bemutatkozó elolvasása után meggyőzzük, hogy a szponzoráció az egyik leggazdaságosabb módja a hirdetésnek. Szeretnénk megmutatni, hogy az Érdi Rallye Team támogatása egy nagyon nyereséges befektetés lehet az Önök cégének.

 

ifj. Érdi Tibor pilóta

Kora: 30 év
Családi állapota: nőtlen
Civil foglalkozása: Vállalkozó
"Autóversenyzéssel 12 éve foglkozom.
Életem első versenyén 2001-ben a Pilis Rallyen egy LADA volánja mögött győzelmet arattunk
mindenki nagy meglepetésére.
Már az első év során megmutatko­zott, hogy örököltem valami tehet­séget édesapámtól,
hisz kategóriabajnokként zártuk a tanulóévünket.
Kiváló visszajelzés számomra, hogy 2001-2007-ig, amíg itthon versenyeztem sorra nyertem el a Magyar Rallye közönség kedvenc díjat. Ez számomra nagy megtiszteltetés és egyúttal kiváló visszajelzés versenyzésemre. "


Versenyautóink 2008-ban

Skoda Fabia WRC, Subaru Imprezza WRC-k

2009-ben

Visszajelzések

"A magyarországi internetes portálok közül a rally.hu indított először online szavazást a rallye rajongók számára. Az oldal szerkesztői létrehozták a rally.hu kedvence közönségdíjat, mely elnyerése a legnagyobb elismerés számomra.
Az, hogy az elmúlt 6 évben mindannyiszor elnyertem, azt mutatja számomra, hogy a közönség elismer mind emberileg, mind szakmailag egyaránt.
Hiszek abban, hogy mindkét tulajdonság kulcsfontosságú a sikerhez...."

 

Az elmúlt 7 év
ÉV VERSENY VERSENYAUTÓ LE.

2000

Nem hiv. szlalom bajnok

LADA 1300Sz. Gr.A

70/100

2001

H1 csoport bajnok - Absz. 3. hely

LADA 1600 Gr.A

140

2002

H1 csoport 5. hely. - Absz. 9. hely

LADA 1600 Gr.A

140

2003

H2 csoport 4. hely. - Absz. 4. hely

Mazda 323 GTR

300

2004

H2 csoport 2. hely. - Absz. 2. hely

Mazda 323 GTR

300

2005

H2 kat. I. - Bajnok a Rally Túrában

Mazda 323 GTR

300

2006

H2 kategória II. - Absz. 2. hely

Mazda 323 GTR

300

2007

A8. Abszolút 5.hely Országos Magyar Rallye Bajnokság

Toyota Corolla WRC -Skoda Octavia WRC  

 

 

Célkitűzéseink
Ajánlatunk
 • A szponzor logójának megjelenése a versenyautón, a versenyzők kezeslábasán, a szerelő csapat ruháin és a csapatjárműveken.
 • A versenyzők megjelenése különböző, a szponzor által meghatározott rendezvényen. Ezen belül autogramm-osztás, közönségtalálkozókon való részvétel, a szponzor termékeinek reklámozása. Lehetővé teszi a rajongók hozzáférhetőségét a versenyzőkhöz, ezáltal a reklámozott termékekhez is.
 • A versenyautó felhasználhatósága mint bemutató autó. Lehetővé teszi a rajongók hozzáférhetőségét a versenyautóhoz, ezáltal a reklámozott termékhez is. Ideálisan használható kiállításokon, új üzletek megnyitásakor, vagy meglévő boltokban a látogatottság növeléséhez.
 • Hozzáférhetőség az Érdi Rallye Team tesztnapjaihoz. A csapat lehetővé teszi a szponzornak és/vagy ügyfeleinek, hogy utasként résztvegyenek egy tesztelésen. A teszt egybeköthető fogadásokkal vagy üzleti tárgyalásokkal, esetleg felhasználható díjként nyereményjátékokban.
 • Direkt link létrehozása a csapat honlapjáról a szponzor honlapjára vagy honlapjaira.
 • Adott számú belépő a versenyekre a szervizcsapathoz.
 • A teljes csapat megjelenése bármilyen jellegű hirdetésen.
Összegzés

A rally növekvő publicitásának, a hazai versenyzők sikereinek köszönhetően több tízezres nézősereget vonz egy-egy futam.
A versenyeken való részvétellel szponzoraink egy elég jól körülhatárolható, nagyszámú célközönséget érhetnek el és sikereinkkel cégük piaci szerepe is tovább erősödik.
Reméljük, hogy ez a bemutatkozó anyag felkeltette az érdeklődését és esetleg lehetőséget adhat egy személyes bemutatkozásra egy kötetlen beszélgetés formájában. Mi úgy gondoljuk, hogy a szponzoráció nem csak egy adomány, de megfelelően aktiválva és kiaknázva egy nagyon nyereséges befektetés is lehet.
A magyar motorsportban egyedülállóan nekünk van meg az összes szükséges eszközünk és szaktudásunk a szponzoráció megfelelő aktiválásához. Reméljük, hogy e bemutatkozásunk kezdete lehet egy gyümölcsöző üzleti kapcsolatnak.